• Kumman valitset?

    Kumman sinä valitset?

  • Kumman valitset?

Yhteydenotto

Personal Trainer Heta Majamaa
050 313 2925
heta.ahonen@hotmail.fi
Hamina
Y-tunnus: 2958746-6

*

Mihin kaipaat apua ja tukea? Mihin haluaisit pystyä? Mistä haluaisit eroon tai mitä haluaisit lisää? Millainen tilanteesi on tällä hetkellä? Kaipaatko lisätietoja ja tarkennuksia jostain palvelusta?

*

Minulla on tällä hetkellä merkittävä jono uusien asiakkaiden kanssa ja pystyn valitettavasti lupaamaan henkilökohtaisesti laaditut ohjelmat ja kuukausivalmennusten aloitukset uusille asiakkaille vasta huhtikuun 2023 loppupuolella.

Mikäli haluat aloittaa hommat yhdessä kohti tavoitteitasi keväällä 2023, niin laita viestiä pikaisesti tulemaan ja kirjaan sinut tavoitteinesi heti seuraavaksi jonoon!

*

Vietän kevätlomaa la 18.3.- su 2.4.2023 välisenä aikana. Pyrin ”lataamaan akkuja” aidosti, joten olen lomani aikana käytännössä täysin tavoittamattomissa työasioihin liittyen. Todella kiireellisissä asioissa/ hätätapauksissa minut saa kiinni WhatsAppilla (0503132925). Palaan töiden pariin ja alan käymään muun muassa lomani aikana saapuneita sähköpostiviestejä läpi maanantaista 3.4. alkaen niin, että vastaan jokaiseen lomani aikana saapuneeseen viestiin viimeistään keskiviikon 5.4. aikana.

Liikunnaniloa ja positiivisia – toivottavasti aurinkoisia – kevätpäiviä!

*

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suoja on tärkeää ja olen sitoutunut suojelemaan henkilötietojasi. Voit lukea tarkan tietosuojaselosteeni tästä.