• Kumman valitset?

    Kumman sinä valitset?

  • Kumman valitset?

Yhteydenotto

Personal Trainer Heta Ahonen
050 313 2925
heta.ahonen@hotmail.fi
Hamina
Y-tunnus: 2958746-6

Mihin kaipaat apua ja tukea? Mihin haluaisit pystyä? Mistä haluaisit eroon tai mitä haluaisit lisää? Millainen tilanteesi on tällä hetkellä? Kaipaatko lisätietoja ja tarkennuksia jostain palvelusta?

*

Minulla on tällä hetkellä merkittävä jono uusien valmennettavien kanssa ja pystyn valitettavasti lupaamaan henkilökohtaisesti laaditut ohjelmat ja kuukausivalmennusten aloitukset uusille asiakkaille vasta elokuun 2020 alkupuolelle.

Mikäli haluat aloittaa hommat yhdessä kohti tavoitettasi vielä ennen syksyä 2020, niin laita viestiä pikaisesti tulemaan ja laitan sinut heti seuraavaksi jonoon!

*

Vietän kesälomaa 20.6.-12.7.2020 välisenä aikana.

Lomani aikana tulleisiin viesteihin, sähköposteihin, valmennuksia ja palveluita koskeviin tiedusteluihin ym. vastaan niiden saapumisjärjestyksessä maanantaista 13.7. alkaen.

Mikäli olet kiinnostunut valmennuksesta tai muista palveluistani, niin voit toki laittaa varausta/ ennakkoilmoittautumista tulemaan jo lomani aikana: kirjaan sinut jonoon heti lomani jälkeen, niin päästään hommiin mahdollisimman nopeasti!

Ihanaa ja sporttista kesää kaikille!

*

Yksityisyytesi ja henkilötietojesi suoja on tärkeää ja olen sitoutunut suojelemaan henkilötietojasi. Voit lukea tarkan tietosuojaselosteeni tästä.